Borsa de treball

Data Publicació: 07-01-2021
Referència: 11285
Descripció:
Es requereix: • Llicenciatura en Medicina i Cirurgia amb la titulació d’especialista en Pneumologia, o que finalitzi la seva formació MIR en l’especialitat de pneumologia durant l’any 2021. • Ambdós títols expedits per una universitat espanyola; o en el seu defecte, degudament homologats pel Ministeri competent. • Coneixements del català parlat i escrit. • Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM (*) Es valorarà: • Experiència laboral en l’àmbit hospitalari com assistencial. • Experiència laboral acreditada com a especialista en pneumologia. • Formació addicional específica per al lloc de treball (indicant hores/crèdits). • Experiència docent i investigadora. Es busca professional amb iniciativa, dinamisme, bon/a comunicador/a, orientat/ada a la millora contínua i amb capacitat de treball en equips multidisciplinaris. S’ofereix: • Contracte laboral temporal a jornada completa (possibilitat de realitzar atenció continuada). • Possibilitat de contracte laboral d’un lloc de treball estructural de llarga durada. Les persones interessades hauran de: 1. Registrar-se a http://app.borsadetreball.grupsagessa.cat i introduir totes les dades personals i curriculars 2. Obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, titulacions i carta de presentació) 3. Inscriure’s a la convocatòria oberta següent, amb el codi: HUSJR PNE 12 20 Termini de presentació de sol•licituds: 31 de gener de 2021 Contacte: Dr. Salvador Hernández Flix (Responsable del Servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari Sant Joan Reus) telèfon 977310300 Extensió 50404; e-mail: shernandez@grupsagessa.com (*) Es pot sol•licitar Certificat a: www.mjusticia.gob.es

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 22-12-2020
Referència: 11284
Descripció:
Cobertura d'una baixa maternal d'uns 10-11 mesos, incorporació l'once de Gener de 2021.És una plaça de 29 hores. Hospital Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat. Contactar amb la Cap de Servei Dra.Elisabeth Arellano a través del email.

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 23-11-2020
Referència: 11220
Descripció:
Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell precisa incorporar a un/a Especialista en Pneumologia. Requerim: Titulació d’especialista en Pneumologia. Es valorarà experiència professional. Oferim: Jornada complerta. Conveni del SISCAT. Contracte indefinit. Incorporació: immediata. Lloc de treball: Martorell (Barcelona).

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 18-11-2020
Referència: 11212
Descripció:
Centre Hospitalari Privat a Barcelona (amb concert amb la gran majoria de les asseguradores privades) cerca metge/metgessa especialista en NEUMOLOGIA (via MIR, imprescindible). S’ofereixen mòduls fixes de consultes, amb gestió pròpia de l’agenda i horari flexible, així com possibilitat de realització de proves complementàries (PFR, FBS i EBUS). Contactar amb l’adreça de mail dipconsultoriamedica@gmail.com

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 27-10-2020
Referència: 11156
Descripció:

Necessitem incorporar metge/metgessa al Servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de LLeida.

Possibilitat de contracte indefinit , jornada completa i accés a carrera professional. Així com accés a formació especialitzada i tècniques, docència i facilitats per realització de tesis doctoral.

Entorn propici per integrar-se en grup de recerca d’excel.lència amb diferents linees  d’investigació i diversos projectes actius.

Les persones interesades poden enviar cv a  marbones.lleida.ics@gencat.cat

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 26-10-2020
Referència: 11153
Descripció:
La Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla precisa incorporar un Especialista en Pneumologia per l'Hospital de Santa Tecla a Tarragona i l'Hospital d'El Vendrell, hi ha una distància de 25km entre ells, per a cobrir una vacant. Oferim un contracte d'un any i posteriorment indefinit a jornada completa, que són 37,5 hores setmanals. El salari és de 2961,61€ bruts/mensuals per 14 pagues més complements i accés a la carrera professional. Per a més informació podeu trucar al 977.24.84.89 i preguntar per Ana Flores. Els/les interessades poden enviar el seu CV a: anaflores@xarxatecla.cat.

Eliminar anunci Sol·licitar més informació