Borsa de treball

Data Publicació: 27-10-2020
Referència: 11156
Descripció:

Necessitem incorporar metge/metgessa al Servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de LLeida.

Possibilitat de contracte indefinit , jornada completa i accés a carrera professional. Així com accés a formació especialitzada i tècniques, docència i facilitats per realització de tesis doctoral.

Entorn propici per integrar-se en grup de recerca d’excel.lència amb diferents linees  d’investigació i diversos projectes actius.

Les persones interesades poden enviar cv a  marbones.lleida.ics@gencat.cat

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 26-10-2020
Referència: 11153
Descripció:
La Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla precisa incorporar un Especialista en Pneumologia per l'Hospital de Santa Tecla a Tarragona i l'Hospital d'El Vendrell, hi ha una distància de 25km entre ells, per a cobrir una vacant. Oferim un contracte d'un any i posteriorment indefinit a jornada completa, que són 37,5 hores setmanals. El salari és de 2961,61€ bruts/mensuals per 14 pagues més complements i accés a la carrera professional. Per a més informació podeu trucar al 977.24.84.89 i preguntar per Ana Flores. Els/les interessades poden enviar el seu CV a: anaflores@xarxatecla.cat.

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 20-05-2020
Referència: 10438
Descripció:
S’ofereix contracte jornada completa per a període de Juliol 2020 a Març 2021 Es tracta d’una baixa de maternitat que pot ser prorrogable El/La candidat/a haurà de desevolupar tasques assistencials a consultes externes i sala d’hospitalització, així com a gabinets de pneumología. S’ofereix incorporació a servei de pneumología amb formació continuada i assistència clínica a hospital universitari. Interessats enviar currículum vitae a: Xavier Aguilar Bargalló (Cap de Servei): xaguilar.hj23.ics@gencat.cat Telèfon contacte: Hospital Joan XXIII: 977 295 800 Extensió: 1619

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 05-05-2020
Referència: 10406
Descripció:
La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, com a Xarxa Integrada de Serveis depenent del Servei Català de la Salut (CatSalut) que gestiona els Hospitals Comarcals de Calella i Blanes, tres hospitals sociosanitaris, quatre centres de rehabilitació i diversos centres d’atenció primària amb els respectius dispensaris, selecciona: METGE ESPECIALISTA EN PNEUMOLOGIA. Lloc de treball •Prestar servei a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella. Entitat amb uns 160 llits aproximadament, que dóna servei a una població de 113.000 habitants en el territori de l'Alt Maresme. •Forma part d’un equip de treball interdisciplinari. •Integrat a la xarxa pública de proveïdors del Servei Català de la Salut. Es requereix •Llicenciatura en Medicina •Especialitat en Pneumologia via MIR o homologació vigent a l’estat espanyol. Es valora •Els anys d’experiència aportats •Formació continuada en l’especialitat S’ofereix •Contracte laboral indefinit •Jornada Completa •Condicions laborals en base al II Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut •Incorporació immediata En el cas d’estar interessat/da és necessari enviar un currículum vitae actualitzat abans del 31 de Maig 2020 amb la referència PNEUMO20 a: rrhhd@salutms.cat Per qualsevol dubte: 937 690 201 ext. 2179 – 2972 (Desenvolupament de Recursos Humans) Les dades personals contingudes en el present document gaudeixen de la protecció prevista en el Títol II de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal. A l'efecte de l'esmentada Llei orgànica vaig ser informat prèviament i declaro l'exactitud i veracitat de les dades contingudes en el present document i autoritzo la seua utilització per a la intermediació amb les ofertes de treball. Aquestes dades no es podran emprar per a finalitats incompatibles amb aquells per als quals foren recollits

Eliminar anunci Sol·licitar més informació