Borsa de treball

Data Publicació: 09-09-2019
Referència: 8634
Descripció:

L’Hospital General de Granollers  necessita Pneumòleg/a  per incorporació immediata, ofereix contracte a jornada completa amb remuneració del conveni SISCAT.

Interessats/des  poden enviar CV a Dr. Enric Barbeta (ebarbeta@fhag.es)

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 03-09-2019
Referència: 8537
Descripció:

Mediqsalut, necesita incorporar un Neumólogo para el centro médico ubicado en Sant Joan Despí. www.mediqsalut.es Persona de contacto Eugenia Gallart. egallart3@gmail.com . Telf 677 52 82 06

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 01-07-2019
Referència: 8023
Descripció:
Se precisa incorporar un/a especialista en Neumología para pasar consulta de la especialidad en el Centro Médico Sagrada Familia, de próxima inauguración en Barcelona. Ofrecemos contrato mercantil de duración indefinida. Pagamos por acto médico. Incorporación en octubre de 2019. Interesados envíen CV actualizado a sanitaricentrearibau@agrupacio.es o bien llamen al 679075231.

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 20-06-2019
Referència: 7968
Descripció:

Se oferta plaça de pneumologia amb contracte d’adjunt a l’Hospital Vall d’Hebron per un any, l’horari de 8 a 17 h. possibilitat de prorrogar el contracte un any més.

Interessats contactar amb el Dr. Iñigo Ojanguren (iojanguren@vhebron.net)

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 21-05-2019
Referència: 7678
Descripció:

BADALONA SERVEIS ASSISTENCIALS necessita metge/ssa adjunt/a especialista en Pneumologia (ref. ah 12/19). Es demana, títol d’especialista via MIR en Pneumologia. Es valorarà: Formació i experiència professional, habilitats en treball en equip, planificació, comunicació, inquietuds en la recerca i aplicació de TICS i orientació a l’usuari intern i extern. Competències corporatives: compromís, flexibilitat, orientació a les persones, efectivitat i entusiasme. S’ofereix: Contracte laboral indefinit, retribució segons conveni SISCAT, incorporació immediata, dedicació jornada 1.334 hores anuals. Les persones interessades en aquesta plaça han d’enviar a l’Àrea de Desenvolupament i Formació Professional a l’adreça electrònica: seleccio@bsa.cat , fins el dia 3 de juny de 2019 inclòs, la següent documentació: Carta de sol•licitud de plaça indicant la referència, currículum i fotografia actual mida carnet. Fotocòpia titulació.

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 15-05-2019
Referència: 7633
Descripció:

ESPECIALITAT/TITULACIÓ: METGE ESPECIALISTA EN MEDICINA COMUNITÀRIA I FAMÍLIA METGE ESPECIALISTA EN GERIATRIA METGE ESPECIALISTA EN PNEUMOLOGIA SERVEI: URGÈNCIES DESCRIPCIÓ:"L'Hospital de Viladecans , som l' hospital comarcal de l'Institut Català de la Salut i pertanyem a la Gerència Metrolitana Sud. Actualment ems trobem en plena transformació, immersos en un procés d'ampliació i reforma que triplicarà la nostra superfície actual. El nou hospital comptarà amb 154 llits i 7 quiròfans entre d'altres. " Seleccionem un facultatiu especialista per a treballar en el nostre servei d'urgències integrat per 16 facultatius FUNCIONS I TASQUES DEL LLOC: "Formar part de l’equip d’adjunts del Servei d’Urgències participant en totes les seves tasques: -Realitzat tasca assistencial amb la valoració, diagnòstic i tractament de pacients que consulten per patologia aguda de qualsevol nivell de gravetat. -Aprofundir en l’àrea de coneixement assignada , actualització de protocols de Servei i realitzar les col•laboracions adients amb altres especialitats, sempre seguint les directrius del Servei. -Formar part del programa formatiu del Servei, tan com a docent assistint als cursos, jornades o estades previstes, segons necessitats del Servei; com a docent, participant activament en la elaboració de cursos o sessions. " REQUISITS: "Llicenciatura en Medicina i Cirurgia. Especialitat en Medicina Familiar i Comunitària o Geriatria o Pneumologia via MIR o homologació vigent a l’estat espanyol. Es valoraran altres especialitats mèdiques via MIR o homologació vigent a l’estat espanyol." DATA INCORPORACIÓ: Immediata TIPUS DE NOMENAMENT: Estable DURADA: 1 any amb possibilitat de pròrroga DIES DE TREBALL:De dilluns a divendres i guàrdies HORARI: 37,5H/SETMANALS + GUÀRDIES ALTRES: S'ofereix incorporació al pla de formació continuada del servei PERSONA DE CONTACTE: Soledad Tardío

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 10-05-2019
Referència: 7580
Descripció:

L'HOSPITAL COMARCAL DE MÓRA D'EBRE CERCA METGE/SSA ESPECIALISTA EN PNEUMOLOGIA PER A LA BORSA DE TREBALL PER COBRIR FUTURES EVENTUALITATS Es requereix: • Llicenciatura en Medicina i Cirurgia. • En el cas del metge/essa especialista, acreditar titulació de l’especialitat pel lloc de treball al que s’opta, via MIR. • Domini del català parlat i escrit. • Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM. Es valorarà: • Experiència laboral com a metge/essa en l’especialitat • Formació addicional específica i complementària per al lloc de treball • Adequació a les característiques i les necessitats de l’equip actual • Bones aptituds pel tracte amb l’usuari • Disposar del certificat de discapacitat igual o superior al 33% Es cerca un professional amb iniciativa, dinamisme, bon comunicador, orientat a la millora continua i amb capacitat de treball en equip. Les persones interessades hauran de: 1. Registrar-se a https://hcme.borsadetreball.grupsagessa.cat i introduir totes les dades personals i curriculars. 2. Imprescindible completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, titulacions i carta de presentació). 3. Inscriure’s a la convocatòria oberta amb el codi BT PNEU Termini màxim de presentació de sol·licituds: 31 de desembre de 2019

Eliminar anunci Sol·licitar més informació

Data Publicació: 06-05-2019
Referència: 7533
Descripció:

Lloc de treball • Prestar servei a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella. Entitat amb uns 160 llits aproximadament, que dóna servei a una població de 113.000 habitants en el territori de l'Alt Maresme. • Estar integrat a un equip de treball interdisciplinari Es requereix • Llicenciatura en Medicina i Cirurgia • Especialitat en Pneumologia via MIR o homologació vigent a l’estat espanyol Es valora • Els anys d’experiència aportats • Formació continuada en l’especialitat S’ofereix • Contracte indefinit • Jornada completa • Condicions laborals en base II Conveni col•lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut • Incorporació immediata La Corporació reserva places per les persones que superen el tant per cent de minusvalidesa exigit per la llei LISMI, prioritzant-los amb igualtat de condicions en el procés de selecció.

Eliminar anunci Sol·licitar més informació